NEF Company | Rreth nesh
90
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-90,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Rreth nesh

a
Produkte cilësore të krijuara me shumë kujdes

Kompania N.E.F-co” është krijuar në Maj të vitit 1996, si rezultat i iniciativës së përbashkët të tre ortakëve:Fatmir Hamolli, Neki Kreku dhe Edmond Çuni.

Në fillimet e saj kjo shoqëri e ka ushtruar aktivitetin në Gurras të Pogradecit dhe me pika tregtimi vetëm në qytetin e Tiranës.Fillimisht janë prodhuar artikuj të thjeshtë metalikë, si: karrige e tavolina. Me kalimin e kohës u shtua gama e artikujve, cilësia e tyre, fuqia punëtore, pajisjet e makineritë. Kështu në gjysmën e dytë të vitit 1999 u shtuan tre reparte të reja:Reparti i galvanizimit, i bojatisjes dhe ai i zdrukthëtarisë.

Sot kjo kompani numëron tetë reparte prodhuese me një fuqi punëtore prej 120 vetash. Hapat që ne kemi hedhur janë të shumta, fillimisht duke zgjeruar aktivitetin tregtar në të gjithë Shqipërinë, ne Tirane me dy filiale kryesore, Kosove dhe Maqedoni, duke synuar shtrirjen e vazhdueshme
ne tregjet nderkombetare.

REPARTET

Reparti i përpunimit metalik të detaleve dhe i ndërtimit të formave ku në të kryhet:

 • Stampimi i detaleve nëpër stampa të ndryshme
 • Shpim-bulinimi
 • Saldimi i elementeve të ndryshme

 

Reparti i pastrimit të detaleve, ku në të bëhet:

 • Trajtimi i sipërfaqeve të detaleve në mënyrë mekanike nëpërmjet pastrimit me makina pastrimi
  me letra smerile;
 • Trajtimi i sipërfaqeve të detaleve në mënyrë elektronike.

 

Reparti i lyerjes ku në të realizohet:

 • Veshja e detaleve me bojë elektrostatike.

Reparti i galvanizimit ku në të bëhet:

 • Veshja e sipërfaqeve të detaleve me shtresë nikeli dhe më pas me shtresë kromi.

 

Reparti i zdrukthëtarisë ku në të përpunohet:

 • Lënda prej druri për karriget dhe tavolinat sipas shijes dhe kërkesave të klientëve.

 

Reparti i tapicerisë ku në të bëhet:

 • Tapiceria e karrigeve.

 

Reparti i montimit ku në të bëhet produkti përfundimtar:

 • Montohet dhe paketohet.

 

Reparte ndihmëse (magazinat, transporti, administrata,
punonjësit, shërbimi).